Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА "НЕСПАДЗЕЎКА"

    - 250 г бісквіта

    - 250 г садавіны

    - 5 порцый сметанкавага марозіва ці пламбіру

    - 10 бялкоў

    - 1 шклянка цукровай пудры

    - ванілін - каньяк.

     

    1 варыянт

    На авальную металічную талерку паскладаць лустачкі выпечанага бісквіта, на іх - нарэзаныя апельсіны ці нарэзаныя тонкімі пласцінамі кансерваваныя яблыкі і грушы. Зверху пакласці шарыкі марозіва і з бакоў пакрыць лустачкамі бісквіта. На бісквіт з кандытарскага мяшка хутка выпусціць ўзбітыя з цукровай пудрай і ванілінам яечныя бялкі. Хутка зарумяніць у смажыльнай шафе пры тэмпературы 260°С (не больш за 2 хвіліны) і падаць да стала. Перад падачай пасыпаць цукровай пудрай, на борцікі талеркі наліць летні каньяк і запаліць.

    2 варыянт

    На металічную талерку паскладаць тонкія лустачкі гатовага бісквіта ці пернікі, вышмараваць іх варэннем ці павідлам, зверху горкай пакласці добра замарожанае марозіва (лепш пламбір), затым ізноў варэнне, на яго лустачкі бісквіта і ўсё пакрыць ўзбітымі з цукровай пудрай бялкамі, хутка запекчы ў гарачай духоўцы (не меней 200°С). марозіва, якое зарумянілася адразу ж падаць да стала.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 215 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar