Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА "НЕСПАДЗЕЎКА"

    -марозіва пламбір – 100 г;

    -яйка (бялок) - 2 шт.;

    -цукровая пудра – 45 г.;

    -яблыкі (кансерваваныя) – 50 г.;

    -пірожнае (бісквітнае) – 50 г;

    -сіроп (кансерваванага ўзвара) – 25 г.

     

    На мельхіёравае блюда кладуць лустачкі прасякнутага сіропам бісквіта, на іх - нарэзаныя тонкімі лустачкамі яблыкі ці грушы кансерваваныя, а затым шарыкі марозіва. Марозіва зверху і з бакоў хутка пакрываюць пластом пладоў кансерваваных, бісквітам і ўзбітымі з рафінаднай пудрай бялкамі, выпускаючы іх з кандытарскага мяшка. Падрыхтаваную страву хутка запякаюць у смажыльнай шафе (1-2 хвіліны) пры высокай тэмпературы так, каб яечныя бялкі адразу падрумяніліся. Пры отпуску паверхню стравы пасыпаюць рафінаднай пудрай.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar