Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА ПЛАДОВА-ЯГАДНАЕ

    -20 г суніцы,

    - 30 г цукру,

    -1 г жэлаціну,

    -1 г кіслаты цытрынавай,

    -1 г эсэнцыі,

    -52 г вады

     

    Свежыя ягады (суніцу, маліну, ажыну, чорную парэчку, вішню, сліву ці журавіны) перабраць, ачысціць ад смецця, прамыць ў кіпячонай халоднай вадзе, працерці праз частае сіта. У асобны посуд праз марлю адціснуць ягадны сок і паставіць у халоднае месца для захоўвання.

    Выцісканні заліць гарачай вадой і працадзіць. У атрыманы ягадны раствор ўсыпаць цукар і падагрэць да 90°. У прыгатаваную сумесь ўліць гарачы раствор жэлаціну і астудзіць да 0-2°.

    Перад замарожваннем асноўны раствор злучыць з пладова-ягадным пюрэ ці сокам (пры аднолькавай тэмпературы астуджэння), ўліць цытрынавую кіслату і фруктовую эсэнцыю.

    Замарожваць сумесь трэба гэтак жа, як сметанкавае марозіва, пры тэмпературы не вышэй-18°.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 349 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar