Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА "РАЗЫНАЧКА"

    - 400 г марозіва

    - 120 г разынак

    - 60 г вычышчаных грэцкіх арэхаў

    - 40 г вафель

    - 8 г карыцы.

     

    Марозіва выкласці ў посуд, падзяліць на дробныя кавалачкі, дадаць прамытыя і высушаныя разынкі, добра перамяшаць і паставіць на холад. Арэхі і вафлі нацерці на тарцы, перамяшаць, дадаць карыцу і ўсё перамяшаць. З марозіва з разынкамі сфармаваць лыжкай шарыкі па 1 на порцыю, запаніраваць ў арэхава-вафлевай сумесі і астудзіць. Пры падачы пасыпаць пакінутай арэхава-вафлевай сумессю.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar