Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА "ШАКАЛАДКА"

    - 200 г марозіва

    - 60 г шакаладу

    - 60 г цукровага пяску

    - 20 г какава

    - 2 г ваніліну

    - 2 яйкі

    - 10 г сметанкавага масла

    - 60 г вычышчаных грэцкіх арэхаў

    - 4 ст. л. апельсінавага соку.

     

    Шакалад нацерці на тарцы, пакласці ў міску,

    дадаць цукар, какава-парашок, нагрэць на вадзяной лазні

    да атрымання аднастайнай масы.

    Пасля гэтага ўсыпаць ванілін, ўліць ўзбітыя яечныя жаўткі

    і растопленае сметанкавае масла.

    Атрыманую масу старанна ўзбіваць 8-10 хвілін,

    затым дадаць у яе ўзбітыя яечныя бялкі.

    Атрыманы крэм разліць у крэманкі і астудзіць.

    Пры падачы на сярэдзіну крэму пакласці шарык марозіва, пасыпаць

    цёртымі смажанымі арэхамі і паліць астуджаным апельсінавым сокам.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 162 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar