Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА СМЕТАНКАВАЕ З ЖЭЛАЦІНАМ

    -2 шклянкі слівак,

    -4/5 шклянкі цукровага пяску,

    -3 яйкі,

    -1 гарбатная лыжка харчовага жэлаціну (ці 2 гарбатныя лыжкі крухмалу або пшанічнай мукі),

    -ванілін,

    -3/4 шклянкі вады.

     

    Сметанкавае марозіва рыхтуюць гэтак жа, як марожанае малочнае. Жэлацін папярэдне замачыць у кіпячонай вадзе для набракання на працягу 20-30 хвілін. Раствор жэлаціну ўвесці ў сумесь пры тэмпературы 45-50°С, перад фільтраваннем. Фільтраваць, астуджаць і замарожваць сумесь гэтак жа, як пры падрыхтоўцы малочнага марозіва.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (12.07.2014)
    Праглядаў: 241 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar