Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З АВАКАДА І МАНГА

    -авакада - 4 штукі

    -лайм - 2 штукі

    -малако згушчанае з цукрам - 5 сталовых лыжак

    -смятана - 5 сталовых лыжак

    -манга - 4 штукі

    -сметанкавае масла - 3 сталовых лыжкі

    -цукар карычневы - 3 сталовых лыжкі

     

    Авакада разрэжам, костачкі выдалім. Мякаць нарэжам і здробнім блендэрам. З лаймаў знімем цэдру, выціснем з іх сок. Дададзім да авакада цэдру і сок лайма, згушчанае малако, смятану. Ўзаб'ём і замарозім.

    Манга ачысцім ад лупіны і костачак, нарэжам лустачкамі і абсмажым на масле. Пасыплем цукрам і прагрэем, пакуль ён не расплавіцца. Пры падачы гарачае манга з карамеллю выкладзем на талерку.

    Побач выкладзем з дапамогай гарачай лыжкі марозіва з авакада. Пасыплем цэдрай лайма і аформім лісцікамі мяты.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 282 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar