-авакада - 4 штукі
-лайм - 2 штукі
-малако згушчанае з цукрам - 5 сталовых лыжак
-смятана - 5 сталовых лыжак
-манга - 4 штукі
-сметанкавае масла - 3 сталовых лыжкі
-цукар карычневы - 3 сталовых лыжкі
Авакада разрэжам, костачкі выдалім. Мякаць нарэжам і здробнім блендэрам. З лаймаў знімем цэдру, выціснем з іх сок. Дададзім да авакада цэдру і сок лайма, згушчанае малако, смятану. Ўзаб'ём і замарозім.
Манга ачысцім ад лупіны і костачак, нарэжам лустачкамі і абсмажым на масле. Пасыплем цукрам і прагрэем, пакуль ён не расплавіцца. Пры падачы гарачае манга з карамеллю выкладзем на талерку.
Побач выкладзем з дапамогай гарачай лыжкі марозіва з авакада. Пасыплем цэдрай лайма і аформім лісцікамі мяты.
|