Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З ЧАРНАСЛІВУ

    1 пакет чарнасліву (250 г) ледзь пагатаваць і здрабніць блендэрам (ні ў якім разе не варта купляць чарнасліў на рынку - ён па невядомым чыннікам нязменна пахне газай! Лепш купіць у супермаркеце). Зрабіць ванільны соус: ўзяць 250 г слівак (35% тлустасці), 250 мл малака, 8 жаўткоў, 200 г цукру, пакуначак ванільнага цукру. Жаўткі і цукар размяшаць венцам, сліўкі і малако закіпяціць, дадаць жаўткі з цукрам, потым пакуначак ванільнага цукру і памешваць на маленькім агні, пакуль не згусне (прыкладна 5-7 хвілін). Працадзіць соус праз сіта, дадаць кашу з чарнасліву і астудзіць масу ў халадзільніку. 400 г слівак (35% тлустасці) ўзбіць і асцярожна ўмяшаць у астуджаную масу. Выкласці ў форму, накрыць гаспадарчай поліэтыленавай плёнкай і паставіць у халадзільнік.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 290 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar