-малако - 500 мл
-сухое малако - 50 грам
-сліўкі густыя - 100 мл і для соусу - 200 мл
-яечны жаўток - пяць штук
-какос (мякаць) - 175 грам
-глюкоза - 35 грам
-цукар - 125 грам і для соусу - 150 грам
-какосавая габлюшка - 240 грам
Для падрыхтоўкі марозіва ўсе інгрэдыенты змяшаем і паставім у маразільную камеру. Сфармуем шарыкі марозіва, уторкніце ў іх драўляныя шпажкі, абкачаем шарыкі ў какосавай габлюшцы і зноў прыбяром іх у маразільную камеру. Для падрыхтоўкі соусу: закіпяцім сліўкі, знімем з агню. Цукар развядзём у невялікай колькасці вады і падагрэем на патэльні да карамелізацыі, далей змяшаем са сліўкамі. Астудзім. Падаём з марозівам.
|