Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З КАКОСАВЫМІ ШМАТКАМІ

    -малако - 500 мл

    -сухое малако - 50 грам

    -сліўкі густыя - 100 мл і для соусу - 200 мл

    -яечны жаўток - пяць штук  

    -какос (мякаць) - 175 грам

    -глюкоза - 35 грам

    -цукар - 125 грам і для соусу - 150 грам

    -какосавая габлюшка - 240 грам

     

    Для падрыхтоўкі марозіва ўсе інгрэдыенты змяшаем і паставім у маразільную камеру. Сфармуем шарыкі марозіва, уторкніце ў іх драўляныя шпажкі, абкачаем шарыкі ў какосавай габлюшцы і зноў прыбяром іх у маразільную камеру. Для падрыхтоўкі соусу: закіпяцім сліўкі, знімем з агню. Цукар развядзём у невялікай колькасці вады і падагрэем на патэльні да карамелізацыі, далей змяшаем са сліўкамі. Астудзім. Падаём з марозівам.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar