Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З КАВАВЫМ СОУСАМ

    -кава чорная моцная - 1 шклянка

    -марозіва сметанкавае - 500 грам

    -цукар - 200 грам

    -сметанкавае масла - 50 грам

    -крухмал - 1 гарбатная лыжка

    -шматкі міндальныя - 2 гарбатных лыжкі

     

    1. Для кававага соусу цукар нагрэем да карычневага колеру, злёгку астудзім. Бесперапынна памешваючы, у некалькі прыёмаў увальём гарачую каву, дададзім масла, сумесь прагрэем.

    2. Не спыняючыся памешваць, тонкім струменьчыкам увальём крухмал, разведзены 1 сталовай лыжкай халоднай кіпячонай вады, давядзем соус да кіпення. Гатовы соус астудзім.

    3. Пры падачы марозіва падзелім па вазачках, пальём кававым соусам, пасыплем шматкамі міндаля.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 284 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar