Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З РУЖОВЫМ ПЕРЦАМ

    -марозіва пламбір - 1 кілаграм

    -цукаты - 150 грам

    -разынкі без костачак - 100 грам

    -вішня - 12 штук

    -перац ружовы молаты - 1/2 г. лыжкі

    -цэдра апельсіна цёртая - 1 гарбатная лыжка

    -сок апельсінавы - 2 сталовых лыжкі

    -брэндзі - 4 сталовых лыжкі

    -шакалад фігурны - 50 грам

     

    Разынкі, цукаты і вішню злучым з апельсінавым сокам, цэдрай, перцам і брэндзі. Давядзём да кіпення. Астудзім. Марозіва перамяшаем з прыгатаванай масай, выкладзем у форму, высланую харчовай плёнкай, і замарозім. Пры падачы разрэжам марозіва на порцыі, аформім фігурным шакаладам.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar