Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З РЫСАВАЙ МУКІ

    -2 сталовых лыжкі рысавай мукі

    -300 г цукру

    -2,3 л суцэльнага малака

    -0,5 гарбатнай лыжкі кардамону

    -дробка ваніліну

    -4 сталовых лыжкі фісташак

     

    Змяшайце рысавую муку і шэсць сталовых лыжак малака, каб атрымалася аднастайная маса, і адстаўце ў бок. Кіпеціце астатняе малако 45 хвілін, пакуль аб'ём не скароціцца на адну траціну. Зараз змяшайце сумесь рысавай мукі з малаком, здробненыя фісташкі і цукар.

    Кіпеціце яшчэ 10 хвілін і зніміце з агню. Араматызуйце сумесь кардамонам і ванілінам. Астудзіце яе да пакаёвай тэмпературы, разліце па формах і пастаўце ў маразільную камеру. Кожныя 20-30 хвілін памешвайце, каб разбурыць утвараючыяся крышталі.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (20.07.2014)
    Праглядаў: 319 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar