-2 сталовых лыжкі рысавай мукі
-300 г цукру
-2,3 л суцэльнага малака
-0,5 гарбатнай лыжкі кардамону
-дробка ваніліну
-4 сталовых лыжкі фісташак
Змяшайце рысавую муку і шэсць сталовых лыжак малака, каб атрымалася аднастайная маса, і адстаўце ў бок. Кіпеціце астатняе малако 45 хвілін, пакуль аб'ём не скароціцца на адну траціну. Зараз змяшайце сумесь рысавай мукі з малаком, здробненыя фісташкі і цукар.
Кіпеціце яшчэ 10 хвілін і зніміце з агню. Араматызуйце сумесь кардамонам і ванілінам. Астудзіце яе да пакаёвай тэмпературы, разліце па формах і пастаўце ў маразільную камеру. Кожныя 20-30 хвілін памешвайце, каб разбурыць утвараючыяся крышталі.
|