Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З ШАКАЛАДНЫМ СОУСАМ

    - 250 мл малака

    - 150 г какосавай габлюшкі

    - 4 ст. л. цукровага пяску

    - 350 мл тлустых слівак

    - 50 г шакаладу.

     

    Малако закіпяціць, заліць ім какосавую габлюшку

    і пакінуць сумесь на 1 гадзіну.

    Сліўкі (60 мл) добра ўзбіць венцам міксера, паступова дадаючы

    цукровы пясок, і змяшаць з малочна-какосавай масай.

    Атрыманую сумесь змясціць ў металічную міску

    і паставіць у маразільную камеру на 3 гадзіны.

    Пакінутыя сліўкі злёгку падагрэць. Шакалад здрабніць.

    Зняўшы рондаль са сліўкамі з агню, пакласці ў яго шакалад

    і даць яму расплавіцца.

    Міску з застыўшым марозівам выняць з халадзільніка,

    на імгненне апусціць яе ў гарачую ваду,

    перакуліць марозіва на талерку.

    Затым разрэзаць марозіва на 8 кавалачкаў

    і раскласці па 2 кавалачка на талерку. Дадаць шакаладны соус.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar