

- 250 мл малака
- 150 г какосавай габлюшкі
- 4 ст. л. цукровага пяску
- 350 мл тлустых слівак
- 50 г шакаладу.
Малако закіпяціць, заліць ім какосавую габлюшку
і пакінуць сумесь на 1 гадзіну.
Сліўкі (60 мл) добра ўзбіць венцам міксера, паступова дадаючы
цукровы пясок, і змяшаць з малочна-какосавай масай.
Атрыманую сумесь змясціць ў металічную міску
і паставіць у маразільную камеру на 3 гадзіны.
Пакінутыя сліўкі злёгку падагрэць. Шакалад здрабніць.
Зняўшы рондаль са сліўкамі з агню, пакласці ў яго шакалад
і даць яму расплавіцца.
Міску з застыўшым марозівам выняць з халадзільніка,
на імгненне апусціць яе ў гарачую ваду,
перакуліць марозіва на талерку.
Затым разрэзаць марозіва на 8 кавалачкаў
і раскласці па 2 кавалачка на талерку. Дадаць шакаладны соус.

|