Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МАРОЗІВА З ШАКАЛАДНЫМ СОУСАМ 2

    -марозіва сметанкавае, арэхавае ці шакаладнае - 600 грам

    -кедравыя арэшкі - 6 сталовых лыжкі

    Для шакаладнага соусу:

    -какава-парашок - 1 сталовая лыжка

    -цукар - 2 сталовых лыжкі

    -малако згушчанае з цукрам - 100 грам

    -вада - 1/4 шклянкі

    -каньяк - 1 гарбатная лыжка

    -мушкатавы арэх цёрты - 1 дробка

     

    Для соусу какава-парашок змяшаем з цукрам

    і злучым са згушчаным малаком, разведзеным гарачай вадой.

    Бесперапынна памешваючы, давядзём соус да кіпення,

    дададзім каньяк, мушкатавы арэх і паварым 3-5 хвілін.

    Гатовы соус працэдзім, далей астудзім.

    Марозіва пакладзем у крэманкі, пальём шакаладным соусам,

    пасыплем арэхамі і пададзім.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 379 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar