-марозіва сметанкавае, арэхавае ці шакаладнае - 600 грам
-кедравыя арэшкі - 6 сталовых лыжкі
Для шакаладнага соусу:
-какава-парашок - 1 сталовая лыжка
-цукар - 2 сталовых лыжкі
-малако згушчанае з цукрам - 100 грам
-вада - 1/4 шклянкі
-каньяк - 1 гарбатная лыжка
-мушкатавы арэх цёрты - 1 дробка
Для соусу какава-парашок змяшаем з цукрам
і злучым са згушчаным малаком, разведзеным гарачай вадой.
Бесперапынна памешваючы, давядзём соус да кіпення,
дададзім каньяк, мушкатавы арэх і паварым 3-5 хвілін.
Гатовы соус працэдзім, далей астудзім.
Марозіва пакладзем у крэманкі, пальём шакаладным соусам,
пасыплем арэхамі і пададзім.
|