Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    МЯККАЕ КАВАВАЕ МАРОЗІВА ПА-ЛЬЕЖСКІ

    - 8 г растваральнай кавы

    - 10 г кіпеню

    - 20 г цукровага пяску

    - 1 яечны жаўток

    - 80 г 30%-вых слівак

    - 10 г вады

     

    Растваральную каву развесці кіпенем.

    Цукар растварыць у вадзе і варыць у металічным посудзе датуль,

    пакуль пры выманні з сіропу відэльца з канцоў яго зуб'яў

    не будуць цягнуцца ніткі.

    Яечныя жаўткі расцерці і, працягваючы расціраць, ўліць у іх тоненькім

    струменьчыкам цукровы сіроп і працягваць расціраць да загусцення.

    Затым ўліць падрыхтаваную каву, размяшаць, астудзіць да пакаёвай

    тэмпературы і злучыць з папярэдне ўзбітымі на лёдзе сліўкамі.

    Атрыманую сумесь паставіць ў халадзільнік і вытрымаць да пачатку

    застывання, затым ўзбіць на працягу 1 хвіліны, разліць па крэманкам і

    зноў паставіць у халадзільнік. Згуслае марозіва падаць да стала.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2014)
    Праглядаў: 194 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar