Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ ЦЫТРЫНАВАЕ

    -жэлацін - 1 сталовая лыжка

    -цукар -яечны жаўток

    - 6 -яечны бялок

    - 4 -сок цытрынавы

    - 3/4 шклянкі

    -цэдра цытрынавая цёртая - 1 сталовая лыжка

    -сліўкі ўзбітыя 30%-й тлустасці - 1,5 шклянкі

     

    Жэлацін замочыць у 4 шклянках халоднай кіпячонай вады да празрыстасці макулінак. Яечныя жаўткі разцерці з цукрам да загусцення. Уваліць цытрынавы сок і размяшаць. Паставіць на слабы агонь і, бесперапынна ўзбіваючы, прагрэйць да загусцення, не даючы закіпець. Пакласці жэлацін і прагрэць, памешваючы, да яго растварэння. Дадаць цэдру, зняць з агню і астудзіць. Яечныя бялкі ўзабіць ў пышную пену, злучыць з цытрынавай сумессю, увясці сліўкі і асцярожна перамяшаць. З дапамогай складзенай удвая стужкі з прамасленага пергамента нарасціць края формы, акуратна пераліць у яе парфэ, разраўняць паверхню лапатачкай і астудзіць да застудневання. Перад падачай пергамент асцярожна выдаліць, аформіць парфэ ўзбітымі сліўкамі і цэдрай.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (03.07.2014)
    Праглядаў: 282 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar