-кава растваральная - тры сталовых лыжкі
-сліўкі - 2 шклянкі
-цукар - 100 грам
-жаўткі яечныя - чатыры штукі.
Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады. Цукар зальём 4 сталовымі лыжкамі гарачай вады, сварым сіроп, астудзім. Жаўткі ўзаб'ём на вадзяной лазні, дададзім прыгатаваны сіроп, перамяшаем. Далей, увядзём каву, сліўкі і перамяшаем. Крэм выкладзем у форму, паставім у маразільнік на 2 гадзіны. Далей паставім у халадзільнік на 2 гадзіны і злёгку ўзаб'ём. Перад падачай парфэ выкладзем у парцыённыя формачкі і пасыплем цёртым шакаладам.
|