Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ СМЕТАНКАВАЕ З АГРЭСТАМ

    -агрэст – 200 г

    -яйка (жаўток) - 4 шт.

    -цукар - 2 ст.л.

    -лікёр цытрынавы - 6 ст.л.

    -каньяк - 2 ст.л.

    -сліўкі густыя - 1 шклянка.

     

    Ягады прамыць, абсушыць, пратыкнуць драўлянай лучынай, заліць сумессю лікёру і каньяку і вытрымаць не меней 30 хвілін. Жаўткі расцерці з цукрам, ўліць 3 сталовыя лыжкі вады і ўзбіваць на вадзяной лазні да атрымання густой пены. Затым посуд з жаўтковай масай адразу змясціць у халодную ваду з лёдам і ўзбіваць сумесь да астуджэння (яна павінна павялічыцца ў памеры і пасвятлець). Сліўкі ўзбіць і злучыць з жаўткамі. Пасля гэтага дадаць агрэст, асцярожна перамяшаць, раскласці ў металічныя формы і замарозіць. Перад падачай парфэ вытрымаць на працягу 1 гадзіны ў халадзільніку і разрэзаць на порцыі.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (03.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar