Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ "ТУЦЦІ-ФРУЦЦІ"

    - 1/4 жаўтка

    - 20 г цукровага пяску

    - 0,01 г ваніліну

    - 6 г жэлаціну

    - 50 г малака

    - 50 г слівак

    - 83 г садавіны з узвара.

     

    Жаўткі размяшаць у малацэ, дадаць цукар і ванілін і ўсё ўзбіваць на пару датуль, пакуль крэм не згусне (да кіпення не даводзіць). У гарачы крэм пакласці раствораны жэлацін, астудзіць, дадаць узбітыя сліўкі, сочачы за тым, каб крэм пры астуджэнні не застыў. Затым крэм перакласці ў змочаную вадой форму і замарозіць. Пры падачы парфэ ўпрыгожыць ўзбітымі сліўкамі і рознай садавінай з узвара.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar