Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ З ЧЭРЫМОЙІ

    -узбітыя сліўкі -250 мл

    -смятана -250 г

    -цукар -60 г

    -ванілін -1/2 г.л.

    -апельсінавы сок -2 ст.л.

    -цытрынавы сок -2 г.л.

    -чэрымойя (мякаць) -125 г

    -апельсіны -400 г

    -апельсінавая цэдра -1 г.л.

    для ўпрыгожвання:

    -лісточкі мяты

    -апельсінавая цэдра -2 г.л.

     

    Узбіце смятану і сліўкі ў моцную пену і прыбярыце ў халадзільнік. Як толькі сумесь астудзіцца, працягніце ўзбіванне, паступова дадаючы цукар, ванілін, соль, апельсінавы і цытрынавы сок. Крэм павінен атрымацца ў меру крутым, але не перашчыруйце, бо ён можа ператварыцца ў масла. У блендэры злучыць палову нормы мякаці чэрымойі і 1 г.л. апельсінавай цэдры. Пакінутую мякаць чэрымойі парэзаць буйнымі кавалачкамі з разліку на 4-6 кубічкаў для парфэ. У парцыённую крэманку пакласці пласт крэму, вычышчаныя ад плёнак долькі апельсіна, другі пласт крэму, затым - пюрэ чэрымойі і зноў крэм. Кожную порцыю ўпрыгожце лісточкамі мяты і апельсінавай цэдрай.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar