Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ З КАРЫЦАЙ

    -яечны жаўток - пяць штук.

    -цукар - 125 грам і чатыры сталовых лыжкі

    -каньяк - адна сталовая лыжка

    -віно белае сухое - адна сталовая лыжка

    -карыца молатая - адна гарбатная лыжка

    -сліўкі густыя - 500 грам

    -чарнасліў - 100 грам

    -гарбата - 2 шклянкі

     

    Жаўткі ўзаб'ём з цукрам, каньяком і віном на вадзяной лазні да аднастайнай кансістэнцыі, дадзім карыцу. Калі атрыманая маса згусне, пераставім яе на лёд і, працягваючы памешваць, астудзім. Сліўкі ўзаб'ём ва ўстойлівую пену і асцярожна перамяшаем з астуджаным крэмам. Форму для парфэ высцелем плёнкай, выкладзем у яе прыгатаваную масу і паставім на ноч у маразільную камеру. За 2 гадзіны да падачы вымем парфэ з маразільнай камеры. Чарнасліў зальём вадой. Пасля набракання ваду сальём, выдалім костачкі і сварым чарнасліў у салодкай гарбаце да размякчэння. Чарнасліў вымем, а сіроп уварым да загусцення. Астудзім. Пры падачы выкладзем парфэ з формы, пальём сіропам, вакол пакладзем чарнасліў.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar