Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ З ХУРМОЙ І ДЫНЯЙ

    -лайм ці цытрыны - 4 шт.

    -яйка (бялок) - 4 шт.

    -цукар – 150 г

    -хурма - 2 шт.

    -дыня (невялікая) - 2 шт.

     

    Дробнай таркай сатрыце цэдру з 3 лаймаў. Ад пакінутага лайма адрэжце 4 лустачкі, адкладзіце іх у бок. З усіх пладоў лайма выцісніце сок. Бялкі ўзбіце, ўсыпаючы цукар у тры прыёма. Дадайце 2/3 цэдры і 150 мл соку лайма, перамяшайце. Жэлацін замачыце. Затым распусціце на слабым агні, да поўнага растварэння, не дапушчаючы кіпення. Ўліце яго тонкім струменьчыкам у бялковую масу, увесь час памешваючы. Форму кальца спаласніце халоднай вадой, выкладзіце ў яе масу, пастаўце на 3 гадзіны ў халадзільнік. Плады хурмы прамыйце, разрэжце напалову, выдаліце костачкі, ачысціце і пратрыце праз сіта, дадаўшы пакінутую цэдру і сок лайма. Перад падачай форму кальца апусціце на некалькі секунд ў гарачую ваду і перакуліце парфэ на талерку, вакол раскладзіце пюрэ з хурмы. Аформіце лустачкамі лайма і шарыкамі дыні

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 215 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar