-маракуйя (парэзаная напалову) - 2 шт.
-згушчанае малако - 200 мл
-імбір (у сіропе, парэзаны) – 50 г
-грэцкі ёгурт ці густая смятана – 150 г
-вада - 150 мл.
Выскрабці мякаць з маракуйі, перамяшаць з астатнімі інгрэдыентамі. Замарозіць на 1-2 гадзіны, пакуль не ўтворацца льдзінкі, перамяшаць, каб разламаць лёд. Пракласці харчовай плёнкай форму ёмістасцю 450 г і перакласці сумесь у яе. Замарозіць да зацвярдзення. Падаваць: дастаць з маразілкі за 10 хвілін да падачы на стол і парэзаць на кавалачкі. Падаваць, папырскаўшы малінавым соусам і пасыпаўшы свежай малінай.
|