Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ З ПЕРСІКАМІ І ПЕЧЫВАМ

    -персікавае варэнне – 370 г

    -персікі (не вельмі спелыя) - 5 шт.

    -яйка (жаўток) - 2 шт.

    -цукровая пудра – 100 г

    -сліўкі (тлустыя) - 300 мл

    -печыва амарэтто (паламанае) – 75 г.

     

    Пракласці падвойным пластом харчовай плёнкі форму для кекса ці пластыкавую скрынку для маразілкі. Пакласці варэнне і 200 мл вады ў маленькі рондаль і награваць на павольным агні, пакуль варэнне не растане. Дадаць цэлыя персікі, накрыць і варыць на павольным агні каля 30 хвілін, паварочваючы персікі час ад часу, пакуль яны не будуць мяккімі. Даць астыць злёгку, затым дастаць персікі з рондаля і ачысціць ад костачак. Пакласці 4 вычышчаных ад костачак персіка у кухонны камбайн з вадой з-пад варэння. Ўзбіць ў пюрэ, а затым прапусціць праз сіта, каб пазбавіцца ад лупіны. Ачысціць апошні персік і парэзаць мякаць на маленькія кавалачкі - дадаць ў пюрэ. Пакласці жаўткі, цукар і 2 ст. л персікавага пюрэ ў металічную ці шкляную міску і паставіць на рондаль з павольна кіпячай вадой. Ўзбіваць да бледнага колеру і да гушчыні. Ўзбіць сліўкі, пакуль яны не пачнуць трымаць форму, і дадаць у яечную сумесь. Дадаць пакінутае пюрэ. Пераліць ў форму, пракладзеную плёнкай, пасыпаўшы пакінутым печывам. Накрыць плёнкай і замарозіць. Падаваць: вывярнуць на талерку, зняць плёнку і парэзаць на кавалкі.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar