Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ З САДАВІНАЙ І АМАРЭТТО

    -маліна – 200 г

    -цукровая пудра - 2 ст.л.

    -трускаўка – 100 г

    -лікёр амарэтто - 2 ст.л.

     

    Вышмараваць маслам і пракласці харчовай плёнкай глыбокую форму ёмістасцю 2.3 л і даўжынёй 30 см. Пакласці печыва ў пластыкавы пакет і раздрабніць качалкай. Прапусціць 100 г маліны праз сіта ў міску, каб пазбавіцца ад костачак. Пакласці пакінутыя ягады ў другую міску, перамяшаць з 1 ст. л цукровай пудры і раздрабніць адным з канцоў качалкі. Пакласці палову сумесі для парфэ ў асобную міску, затым дадаць лікёр амарэтто і раздробненае печыва. Ў другую палову сумясі дадаць размятую садавіну і 2 ст. л маліны, прапушчанай праз сіта. Пераліць палову сумесі з печывам у падрыхтаваную форму і замарозіць на 45 хвілін. Дастаць з маразілкі. Пераліць ўсю фруктовую сумесь на пласт з печывам і зноў замарозіць на 45 хвілін. Ізноў дастаць і зверху выкласці пакінутую сумесь з печывам. Замарозіць на 6 гадзін. Прайсціся нажом паміж плёнкай і формай і накрыць талеркай форму з гатовым парфэ. Перавярнуць парфэ на талерку, зняць плёнку і ўпрыгожыць чырвонай парэчкай.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar