Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПЕРНІКАВАЕ ПАРФЭ

    для асновы:

    -пернікі (без начыння) – 250 г

    -цукар – 150 г

    -цёмны ром - 2 ст.л.

    -яйка (жаўток) - 4 шт.

    -сліўкі (тлустыя) - 500 мл

     

    для соусу:

    -цукар – 100 г

    -апельсінавы лікёр - 2 ст.л.

    -сухое чырвонае віно - 250 мл

    -крухмал - 1 ст.л.

     

    Пернікі пракруціць праз мясасечку з дробнай насадкай. Яечныя жаўткі расцерці з цукрам да аднастайнасці і асцярожна ўвесці ў атрыманую сумесь ўзбітыя сліўкі. Перамяшаць пернікавую дробку з крэмам, выкласці ў раздымную круглую форму і прыбраць у халадзільнік. Для падрыхтоўкі соусу віно падагрэць з цукрам і апельсінавым лікёрам, загусціць разведзеным у невялікай колькасці вады крухмалам і астудзіць. Застыўшае парфэ нарэзаць лустачкамі, паліць соусам і падаваць.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (03.07.2014)
    Праглядаў: 252 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar