Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    АМЛЕТ ФАРШАВАНЫ КАСЦЯНЫМ МОЗГАМ

    -3 яйкі,

    -45 г малака,

    -30 г мозгу касцянога,

    -10 г масла сметанкавага,

    -60 г соусу,

    -зеляніна

     

    Касцяны мозг сварыць у падсоленай вадзе (15 г солі на 1 л вады), нарэзаць папярок кружочкамі таўшчынёй прыкладна ў 0,5 см, заправіць густым, выпараным на палову аб'ёму соусам чырвоным з віном і прыгатаваць з мозгам амлет фаршаваны, як апісана ў рэцэпце "Амлет, фаршаваны каўбасой ці сасіскамі ". Пры падачы на гатовы амлет пакласці 2-3 тонкіх лустачкі адваранага касцянога мозгу, паліць чырвоным соусам з віном і пасыпаць зелянінай пятрушкі ці кропам.

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 140 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar