-3 яйкі,
-45 г малака,
-30 г мозгу касцянога,
-10 г масла сметанкавага,
-60 г соусу,
-зеляніна
Касцяны мозг сварыць у падсоленай вадзе (15 г солі на 1 л вады), нарэзаць папярок кружочкамі таўшчынёй прыкладна ў 0,5 см, заправіць густым, выпараным на палову аб'ёму соусам чырвоным з віном і прыгатаваць з мозгам амлет фаршаваны, як апісана ў рэцэпце "Амлет, фаршаваны каўбасой ці сасіскамі ". Пры падачы на гатовы амлет пакласці 2-3 тонкіх лустачкі адваранага касцянога мозгу, паліць чырвоным соусам з віном і пасыпаць зелянінай пятрушкі ці кропам.
|