Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    АМЛЕТ ФАРШАВАНЫ МЁДАМ І АРЭХАМІ

    -2 яйкі,

    -30 г смятаны,

    -15 г бісквіта,

    -15 г мёда,

    -5 г арэхаў (ядраў),

    -10 г масла сметанкавага,

    -10 г малака

     

    Бісквіт нарэзаць кубікамі (6-8 мм), дадаць да яго дробна сечаныя фісташкі, міндаль ці грэцкія арэхі, натуральны пчаліны мёд, разведзены гарачым малаком; усё акуратна перамяшаць так, каб кавалачкі бісквіта захавалі сваю форму. Яйкі змяшаць са смятанай, дадаць ледзь-ледзь солі, выліць на патэльню з маслам і, памешваючы, смажыць, пакуль маса не згусне. Пасля гэтага пакласці на яе фарш (бісквіт з арэхамі і мёдам) і паступаць далей, як апісана ў "Амлет з вяндлінай ".

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar