-3 яйкі,
-45 г малака,
-35 г вяндліны,
-25 г соусу,
-15 г сала свінога ці масла топленага
Прыгатаваную яечную масу выліць на гарачую патэльню з маслам і, памешваючы, смажыць датуль, пакуль маса не стане густым. Затым на сярэдзіну патэльні па-над масай пакласці фарш, зачыніць яго з двух бакоў амлетам, прыпадняўшы пры дапамозе тонкага нажа край і надаўшы амлету форму піражка. У астатнім паступаць гэтак жа, як пры вырабе "Амлет натуральны ". Для падрыхтоўкі фаршу вараную вяндліну нарэзаць дробнымі кубікамі, злёгку падсмажыць, дадаць чырвоны ці таматавы соус і даць фаршу пракіпець.
|