Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    АМЛЕТ ФАРШАВАНЫ ВЯНДЛІНАЙ

    -3 яйкі,

    -45 г малака,

    -35 г вяндліны,

    -25 г соусу,

    -15 г сала свінога ці масла топленага

     

    Прыгатаваную яечную масу выліць на гарачую патэльню з маслам і, памешваючы, смажыць датуль, пакуль маса не стане густым. Затым на сярэдзіну патэльні па-над масай пакласці фарш, зачыніць яго з двух бакоў амлетам, прыпадняўшы пры дапамозе тонкага нажа край і надаўшы амлету форму піражка. У астатнім паступаць гэтак жа, як пры вырабе "Амлет натуральны ". Для падрыхтоўкі фаршу вараную вяндліну нарэзаць дробнымі кубікамі, злёгку падсмажыць, дадаць чырвоны ці таматавы соус і даць фаршу пракіпець.

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 145 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar