Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    АМЛЕТ СА ШЧАЎЕМ

    - яйка - 1 шт.

    - шчаўе – 50 г

    - топленае масла – 20 г

    - рэпчатая цыбуля – 25 г

    - зеляніна кінза – 10 г

    - соль.

     

    Падрыхтаванае шчаўе закладваюць у кіпячую падсоленую ваду (20 г солі на 1 л вады) і вараць 5 хвілін, адкідваюць на друшляк, даюць вадзе сцячы, шаткуюць. Нашаткаваную рэпчатую цыбулю пасеруюць на сметанкавым масле.

    Шаткаванае шчаўе, пасераваную рэпчатую цыбулю, нарэзаную зеляніну кінзы кладуць на патэльню з растопленым маслам і заліваюць амлетнай сумессю, змешваюць і смажаць 5-7 хвілін.

    Як толькі амлетная маса згусне, краі амлету загінаюць з двух бакоў да сярэдзіны, надаючы яму форму даўгаватага піражка. Пры падачы да стала паліваюць маслам.

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 137 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar