Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    АМЛЕТ З АПЕЛЬСІНАВЫМ ЛІКЁРАМ

    (французская кухня)

    - 3 яйкі

    - 1 ст. л. цукровай пудры

    - 3 ст. л. апельсінавага лікёру

    - 1 ст. л. сметанкавага масла.

     

    Жаўткі расцерці дабяла з цукровай пудрай, уліць лікёр, добра размяшаць. Бялкі ўзбіць венцам да утварэння лёгкай паветранай пены. Патэльню дыяметрам 25-30 см разагрэць на моцным агні. растапіць сметанкавае масла. Адначасова падагрэць талерку. Падрыхтаваныя жаўткі і бялкі змяшаць і хутка выліць на гарачую патэльню, нахіляючы яе ў розныя бакі для раўнамернага расцякання яечнай масы па патэльні. Калі рулет знізу падрумяніцца (зверху ён не павінен застываць), прыпадняць адзін край амлету, падвесці пад яго летнюю талерку і ссунуць амлет на яе. Адразу ж падаць да стала. На амлет можна пакласці печаныя яблыкі.

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (25.07.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar