Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    АМЛЕТ З П'ЯНЫМІ ВІШНЯМІ

    -8 яйкаў,

    -2 ст. лыжкі вады,

    -1 ст. лыжка цукру,

    -1 шклянка вішань з вішнёўкі ці варэння,

    -цукровая пудра,

    -масла для пячэння,

    -каньяк.

     

    Прыгатаваць яечную масу. Падчас узбівання паступова ўвесці 2 сталовыя лыжкі вады і цукар. З прыгатаванай масы (яе можна па жаданні падзяліць на дзве ці чатыры порцыі) падсмажыць на гарачай, змазанай сметанкавым маслам патэльні амлеты. Калі краі амлету злёгку зацвярдзеюць, хутка пакрыць яго вішнямі, пасыпаць цукровай пудрай і смажыць яшчэ каля хвіліны. Гатовы амлет скласці напалову, асцярожна перакласці на талерку, упрыгожыць вішнямі і апырскаць каньяком.

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 293 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar