Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    АМЛЕТ З ПЮРЭ СА ШПІНАТУ І ШЧАЎЯ

    -6 яйкаў,

    -1 шклянка малака,

    -алей,

    -соль.

    Для пюрэ:

    -400 г шпінату,

    -50 г шчаўя,

    -1,5 гарбатныя лыжкі мукі,

    -1,25 ст. лыжкі сметанкавага масла,

    -1/4 шклянкі адвара,

    -1/4 шклянкі слівак,

    -1 жаўток,

    -цукар,

    -соль.

     

    Шпінат і шчаўе адварыць у падсоленай вадзе, адцадзіць, працерці; муку падрумяніць у масле, злучыць з адварам, закіпяціць, дадаць працёртую зеляніну, сліўкі, змяшаныя з жаўтком, масла, соль, цукар і выгрэць, не даводзячы да кіпення.

    Яйкі змяшаць з малаком, пасаліць, выліць на вялікую патэльню у якой закіпела маслам і запекчы ў духоўцы два амлеты.

    Перакласці адзін з іх на змазаную маслам глыбокую талерку, зверху змесцаваць пюрэ, накрыць другім амлетам, папырскаць маслам і злёгку выгрэць у духоўцы. Падаваць адразу ж з маслам.

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 333 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar