Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    АМЛЕТ З ШАМПІНЬЁНАМІ

    -6 яйкаў,

    -40 г сметанкавага масла,

    -300 г шампіньёнаў,

    -50 г рэпчатай цыбулі,

    -20 г мукі,

    -4-5 ст. лыжак смятаны,

    -1 ст. лыжка сечанага кропу,

    -1 ст. лыжка сечанай зеляніны пятрушкі,

    -перац,

    -соль.

     

    Грыбы спаласнуць, зняць плёнку, тонка нашаткаваць, дадаць вычышчаную і нарэзаную кружочкамі цыбулю, пакласці ў рондаль, заліць 2-3 сталовымі лыжкамі вады і варыць у зачыненым рондалі на моцным агні.

    Муку развесці ў некалькіх лыжках халоднага булёна, дадаць да грыбоў, закіпяціць. Заправіць па густу соллю і перцам. Зеляніну і грыбы злучыць са смятанай.

    Яйкі старанна ўзбіць у рондальчыку венцам ці міксерам, падліваючы ваду, пасаліць. Затым выліць сумесь на патэльню, на разагрэтае масла, і смажыць на слабым агні.

    Час ад часу прыўздымаць амлет лапатачкай ці шырокім нажом, каб вадкая яечная маса сцякала на дно, пакуль не падрумяніцца.

    У сярэдзіну амлету пакласці грыбную масу са смятанай і зелянінай, скласці яго напалову і падаць гарачым, нарэзаным на кавалкі, упрыгожаным зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Стравы з яек | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 346 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar