Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    ПАШТЭТ СА СЛІМАКОЎ

    - слімакі (варана-марожаная паляндвіца) - 300-350 г

    - белы хлеб (мякіш, лустачкі) - 2 шт.

    - гарчыца - 1 г.л.

    - часнык - 1 зубчык

    - цытрынавая цэдра - па густу

    - мушкатавы арэх - па густу

    - чорны перац - па густу

    - рэпчатая цыбуля - 1 галоўка

    - маянэз - 4-5 ст.л.

    - салёны агурок (невялікі) - 1 шт.

    - соль - трохі.

     

    Размарожаную паляндвіцу слімака, хлеб і часнык двойчы прапусціць праз мясасечку, ці ж расцерці да гамагеннага стану міксерам. Дадаць вельмі дробна нарэзаны агурок, заправы і рэзкія затаўкі. Затым да добра размешанай сумесі дадаць маянэз. Падаваць у якасці халоднай закускі ці выкарыстоўваць пры вырабе бутэрбродаў

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 121 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar