Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    СЛІМАКІ АБСМАЖАНЫЯ Ў ЦЕСЦЕ

    - слімакі (паляндвіца) – 200 г

    - сухое віно - 1 шклянка

    - яйка - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - мука - 3 ст.л.

    - малако - 2 ст.л.

    - лаўровы ліст - па густу

    - цім’ян - па густу

    - соль - па густу

    -перац - па густу

    - тлушч для смажання.

     

    Філе праварыць на працягу 1 гадзіны ў 0,5 л вады, да якой дададзена сухое віно, цім’ян, соль, лаўровы ліст па густу. Кавалачкі паляндвіцы астудзіць у булёне. Прыгатаваць цеста, узяўшы муку, малако, 1 г. лыжку алею, жаўток, трохі солі і перцу. Перад ужываннем дадаць узбіты бялок і 1 сталовую лыжку вельмі дробна насечанай цыбулі. Кожны кавалачак паляндвіцы старанна памачыць у цесце і апусціць у кіпячае масла. Пасля таго як цеста падсмажыцца - падаваць на стол гарачым.

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 116 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar