Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    СЛІМАКІ Ў ТАМАТАВЫМ СОУСЕ

    - слімакі (паляндвіца) – 300 г

    - сметанкавае масла - 150г

    - цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - морква - 1 шт.

    - сухое віно - 250 мл

    - тамат-паста - па густу

    - цукар- па густу

    - чорны перац- па густу

    - соль- па густу

    - лаўровы ліст - па густу

    -зеляніна - па густу.

     

    Да 1 л вады дадаць сухое віно, пасаліць і ў гэтай сумесі праварыць паляндвіцу слімакоў на працягу 1 гадзіны. У канцы варкі дадаць лаўровы ліст. Дробна нарэзаную цыбулю і моркву пратушыць у масле з даданнем невялікай колькасці вады пакуль морква не стане мяккай, дадаць тамат-пасту, слімакоў і, пры неабходнасці, невялікую колькасць вады. Цукар, соль, перац і канцэнтраваны тамат дадаць па густу. Тушыць 25-30 хвілін. Падаваць парцыённа, пасыпаўшы зелянінай, як у гарачым, так і ў халодным выглядзе.

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar