Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    СЛІМАКІ З ЛЯГУШКАВЫМІ ЛАПКАМІ (ESCARDOTS AUX GRENOU)

    -24 лягушкавых лапак,

    -1/2 кубкі малака,

    -мука,

    -4 ст.лыжкі сметанкавага масла,

    -соль

    -перац,

    -насечаная пятрушка для ўпрыгожвання.

     

    Прыгатуйце слімакі загадзя ў Court bouillon, затым выдаліце іх з ракавінак. Насячэце мяса малюскаў, разам з вычышчанымі шалотам і невялікім пучком добра адмытай шніт-цыбулі. Пакладзіце гэтыя кампаненты ў рондаль з віном, накрыйце вечкам і кіпяціце на працягу 1 гадзіны. Тым часам, замачыце лягушкавыя лапкі ў малацэ на працягу 1 гадзіны. Абсушыце іх, а затым абкачайце ў муце і пасеруйце ў масле на патэльні да 10 хвілін. Дадайце слімакі, разам з іх сокам, соль і пажадана свежазмелены перац. Павялічце агонь і рыхтуйце яшчэ 5 хвілін. Перад падачай пасыпаць нарубленай пятрушкай.

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 101 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar