-24 лягушкавых лапак,
-1/2 кубкі малака,
-мука,
-4 ст.лыжкі сметанкавага масла,
-соль
-перац,
-насечаная пятрушка для ўпрыгожвання.
Прыгатуйце слімакі загадзя ў Court bouillon, затым выдаліце іх з ракавінак. Насячэце мяса малюскаў, разам з вычышчанымі шалотам і невялікім пучком добра адмытай шніт-цыбулі. Пакладзіце гэтыя кампаненты ў рондаль з віном, накрыйце вечкам і кіпяціце на працягу 1 гадзіны. Тым часам, замачыце лягушкавыя лапкі ў малацэ на працягу 1 гадзіны. Абсушыце іх, а затым абкачайце ў муце і пасеруйце ў масле на патэльні да 10 хвілін. Дадайце слімакі, разам з іх сокам, соль і пажадана свежазмелены перац. Павялічце агонь і рыхтуйце яшчэ 5 хвілін. Перад падачай пасыпаць нарубленай пятрушкай.
|