Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    ВАРАНЫЯ СЛІМАКІ З ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ

    - слімакі (паляндвіца) – 200 г

    - гарчыца – 25 г

    - сталовы воцат - 30 мл

    - аліўкавы алей – 100 г

    - чорны перац (молаты) - па густу

    - пятрушка (зеляніна) – 15 г.

     

    Слімаковую паляндвіцу пракіпяціць на працягу 5 хвілін у падсоленай вадзе, мяса астудзіць да пакаёвай тэмпературы. Гарчыцу развесці воцатам і аліўкавым алеем, дадаць соль і чорны перац. Размешваць венцам да згушчэння. Атрыманы соус усыпаць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі. Мяса слімака пакласці на талерцы і паліць гатовым соусам.

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 278 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar