Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    КРЭВЕТКІ НА ШАМПУРАХ З СОУСАМ З АВАКАДА

    -крэветкі (вычышчаныя) - 24 шт.

    -часнык - 2 зубчыка

    -аліўкавы алей - 4 ст.л.

    -авакада - 2 шт.

    -сок - 1 цытрыны

    -памідоры - 2 шт.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -чырвоны перац (буйназмелены) - на кончыку нажа

    -соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу.

    Крэветкі вымыць і абсушыць. Дробна пасекчы 1 зубчык часныку.

    Перамяшаць крэветкі з часныком, аліўкавым алееам і даць трохі

    пастаяць. Разрэзаць напалову авакада, выдаліць костачкі. Выняць

    мякаць і зрабіць з яе пюрэ з цытрынавым сокам. Памідоры вымыць,

    бланшаваць, выдаліць вадкасць і насенне і нарэзаць кубікамі мякаць.

    Перамяшаць з пюрэ з авакада памідоры, дробна нарэзаную цыбулю,

    часнык і буйназмелены перац. Заправіць. Каб соус атрымаўся больш

    вадкім, тады лепш памідорную масу змалоць у блендэры, а затым

    змяшаць з астатнімі інгрэдыентамі соусу. Насадзіць на драўляныя

    шампуры па 3 крэветкі. Абсмажыць крэветкі на гарачай патэльні 2-3

    хвіліны. Пасыпаць перцам. Насадзіць па 3 крэветкі на драўляныя

    шампуры і раскласці па талерках разам з соусам

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (02.12.2016)
    Праглядаў: 638 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar