Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    ШАШЛЫК З МАРСКІХ ГРАБЕШКОЎ

    -мёд - 2 ст.л.

    -апельсін - 1/2 шт.

    -апельсінавы сок - 1 шклянка

    -імбір (свежы) - 8 лустачак

    -агуркі - 1/2 шт.

    -марскія грабешкі – 450 г

    -соль - па густу

    -перац (молаты) - па густу.

    Нагрэць грыль да сярэдняй тэмпературы. Злёгку вышмараваць

    гарачую рашотку аліўкавым алеем. У невялікай місцы змяшаць мёд і

    апельсінавы сок. На чатыры шампура насадзіць лустачкі апельсіна,

    імбір, агуркі і марскія грабешкі. Шашлыкі павінны пачынацца і сканчацца

    лустачкамі апельсіна. Заправіць шашлыкі соллю і перцам. Абсмажваць

    шашлыкі на грылі, пакуль грабешкі не будуць гатовыя, ад 4 да 6 хвілін,

    перагортваючы і паліваючы грабешкі сумессю з мёда і апельсінавага

    соку.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 617 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar