Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    СОУС З ВУСТРЫЦ

    (старадаўні рэцэпт)

    Узяць 50 вустрыц, адлучыць ад ракавін і разам з іх вадой паставіць на агонь. Перад закіпаннем шумоўкай выняць вустрыц, ваду працадзіць праз сурвэтку, злучыць з 2 шклянкамі (400 мл) асноўнага белага рыбнага соусу, уварыць да патрэбнай гушчыні. Злучыць з льезонам з 2 сырых жаўткоў і 100 г слівак. Працадзіць. За 15 хвілін да падачы да стала ў вельмі гарачы соус пакласці вычышчаныя вустрыцы (выкарыстоўваецца толькі тоўстая частка вустрыцы, а цёмны абадок выдаляецца), кавалак сметанкавага масла, трохі працэджанага мяснога соку (ад смажання мяса), трохі насечанай бланшаванай пятрушкі, сок цытрыны, перац, крышачку мушкатавых кветак. Да падачы трымаць на пару пад вечкам

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 328 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar