Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    ВАСЬМІНОГ У КІПЕНІ

    (амерыканская кухня)

    -1 малады васьміног,

    -кіпень,

    -халодная вада,

    -1/2 кубкі аліўкавага алею,

    -2 cm. лыжкі цытрынавага соку,

    -5 зерняў перцу,

    -4 галінкі пятрушкі,

    -3 лустачкі цытрыны,

    -4 галінкі чабора,

    -соль.

     

    Выняць з васьмінога рот, заднепраходную адтуліну і вочы, карыстаючыся нажніцамі. Растрыбушыць яго, выняць торбу і плёнкі. Не пратыкнуць чарнільны мяшок. Пачысціць шчупальцы і адрэзаць у іх кончыкі. Добра прамыць у праточнай вадзе. Высушыць. Энергічна адбіць на дошцы драўляным малатком. Пагрузіць у халодную ваду, давесці да кіпення, кіпяціць 2 хвіліны: дастаць, пагрузіць ў халодную ваду і - паўтараць гэту працэдуру шматкроць. Замарынаваць у аліўкавым алеі і цытрынавым соку на 1 гадзіну. Змяшаць зерні перцу, пятрушку, лустачкі цытрыны, чабор, заварыўшы іх у імбрычку салёным кіпенем. Кінуць васьмінога ў рондаль, уліць туды сумесь з рэзкіх затавак і кіпяціць яго на максімальным агні 10 хвілін, потым на павольным 1 гадзіну. Падаць васьмінога цёплым на сервіравальнай талерцы з паласатым акунём, мідыямі і вустрыцамі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 115 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar