Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    ВАСЬМІНОГ ЗАПЕЧАНЫ НА РАЖНЕ

    (карэйская кухня)

    -600 г васьмінога,

    -20 г зялёнай цыбулі,

    -15 г алею,

    -40 г соевага соусу,

    -0,3 г чорнага молатага перцу,

    -10 г цукровага пяску,

    -20 г часныку,

    -5 г падсоленага кунжуту.

     

    Васьмінога разрабіць, апарыць, акунаючы ў кіпячую ваду. Зняць скуру са шчупальцаў. Разрэзаць на часткі даўжынёй 7-8 см, шырынёй 1,5 см, таўшчынёй 0,5 см, перамяшаць са здробненай цыбуляй і часныком, соевым соусам, цукровым пяском, алеем, кунжутам, перцам і даць прапітацца на працягу 40 хвілін. Пасля гэтага нанізаць на ражон 5-б кавалачкаў мяса, пакласці яго на рашотку для падсмажвання над агнём і хутка падсмажыць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 151 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar