Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    ВУСТРЫЧНЫ КАКТЭЙЛЬ

    (ангельская кухня)

    Свежых вустрыц у ракавінах (з разліку 4 вустрыцы на чалавека; калі ракавіна адкрыта, то яе трэба выкінуць), добра вымыць у халоднай вадзе. З дапамогай нажа раскрыць ракавіны. Выразаць мускулы, якія прымацоўваюць вустрыцу да верхняй і ніжняй сценкам ракавіны. У высокую шклянку пакласці сечанае лісце салаты-латука і 4 вустрыцы. Выціснуць на вустрыц некалькі кропель соку з цытрыны і прысыпаць молатым перцам. Дадаць сталовую лыжку соусу.

    СОУС ДА ВУСТРЫЧНАГА КАКТЭЙЛЮ

    (ангельская кухня)

    У глыбокі посуд уліць шклянку соусу чылі, сок 1 цытрыны, некалькі кропель соусу "Табаско" і сталовую лыжку соусу форстэр. Дадаць гарбатную лыжку солі, салеры і хрэна па густу. Перамяшаць сумесь і астудзіць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 314 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar