-вустрыцы -8 шт.,
-алей сланечнікавы -5 г,
-тлушч для фрыцюру -15 г,
- кіслата цытрынавая -0,5 г,
-цеста -160 г,
-зеляніна пятрушкі смажаная, -10 г,
-цытрына -1/4 шт.
Выняць вустрыцы з ракавін і прыпусціць з даданнем сланечнікавага алею і цытрынавай кіслаты, потым астудзіць. Прыпушчаныя вустрыцы пры дапамозе відэльца па адной штуцы акунуць у вадкае цеста, апусціць у разагрэты да 180° фрыцюр і смажыць 2-3 хвіліны. Падаць вустрыцы са смажанай зелянінай пятрушкі і цытрынай, выкладзенымі на талерку, пакрытую папяровай сурвэткай.
|