Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    ВУСТРЫЦЫ Ў СОУСЕ “БЕЛАЕ ВІНО”

    -вустрыцы -8 шт.,

    -цытрына -1/10 шт.,

    -сметанкавае масла -5 г,

    -шампіньёны -20 г,

    - соус белае віно- 60 г,

    -зеляніна.

     

    Ракавіны вустрыц прамыць у падсоленай вадзе, акуратна выняць з іх вустрыцы, пакласці ў сатэйнік, дадаць трохі булёна, сметанкавае масла, цытрынавы сок і прыпусціць. Пры падачы гарачыя вустрыцы пакласці у нагрэтыя парцалянавыя кубачкі (какотніцы), пакласці прыпушчаныя шампіньёны, нарэзаныя тонкімі лустачкамі, заліць соусам “белае віно”, пасыпаць зелянінай і падаць на талерцы, пакрытай сурвэткай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 320 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar