Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    ЗАПЕЧАНЫЯ ВУСТРЫЦЫ

    (ангельская кухня)

    -6 буйных вустрыц (без ракавін),

    -300 г вады,

    -кружок цыбулі,

    -6 зерняў духмянага перцу,

    -дробка солі,

    -1 г. лыжка цытрынавага соку,

    -150 г густых слівак,

    -50 г цёртага чэшырскага сыра,

    -2 cm. лыжкі, паніровачных сухароў,

    - 6- 8 тонкіх лустачак тоўстага бекону.

     

    Старанна прамыць вустрыц, заліць вадой, дадаць цыбулю, духмяны перац, соль і цытрынавы сок. Паставіць рондаль на агонь, павольна давесці да кіпення і выключыць пліту. Накрыць вечкам і пакінуць на 5-7 хвілін. Затым вустрыц выняць, белую частку іх разрэзаць на 2-4 кавалачка, а ружовую пакінуць цэлай. Пакласці ў дробную гарачатрывалую пасудзіну, заліць сліўкамі з соллю і перцам. Пасыпаць сырам і сухарамі і паставіць на 15 хвілін у духоўку, разагрэтую да 180° С. Падсмажыць лустачкі бекону, пакуль не стануць хрумсткімі. Парэзаць і пакласці зверху на гатовую страву.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 115 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar