
-качка - 1 шт.
-масла сметанкавае - 50 г
-парашок гарчычны - 50 г
-алей сланечнікавы - 10 г
-цытрына - 0.5 шт.
-тамат-пюрэ - 120 г
-цыбуля - 1 шт.
-соль - па густу
-перац - 12 г
Прыгатуйце соус, змяшаўшы гарчычны парашок з цёплым
растопленым сметанкавым маслам, цытрынавым сокам, дробна
парэзанай і абсмажанай на алеі цыбулінай. Пасаліце, паперчыце
і дадайце таматавае пюрэ. Падрыхтаваную качку рассечыце на
парцыённы кавалкі, натрыце іх соллю, вытрымайце ў халодным
месцы на працягу гадзіны, а затым абсушыце і паскладайце на
змазаную маслам бляху. Абшмаруйце соусам, запячыце
да гатовасці, паліваючы ўтвараемым сокам.

|