Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    ФАРШАВАНАЯ ГУСІНАЯ ШЫЙКА

    -гусіная шыйка - 1 шт.

    -трыбухі - 1 гусака

    -грачаная крупа ці груца - 3 ст.л.

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    - шмалец - 2 ст.л.

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -соль - па густу.

     

    Крупу старанна вымыць, усыпаць у кіпячую падсоленую ваду

    і сварыць рассыпістую кашу.

    Цыбулю дробна пасекчы і абсмажыць да светла-залацістага адцення.

    Гусіныя трыбухі вычысціць, вымыць, вельмі дробна нарэзаць,

    змяшаць з абсмажанай цыбуляй і смажыць яшчэ 10-15 хвілін.

    Шыйку абпаліць, акуратна зняць скуру, выдаліць лішні тлушч, нацерці

    перцам і соллю, начыніць сумессю цыбулі і трыбухоў і зашыць абапал.

    У збанок наліць трохі вады, пакласці фаршаваную шыйку, пасаліць,

    паставіць у разагрэтую духоўку і тушыць 30-40 хвілін.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з птушак | Дабавіў: wawkalaki (14.12.2014)
    Праглядаў: 343 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar